BRUIDEN

- BRUIDSMAKE-UP - BRUIDSNAGELS - MAKE-UP DAGGASTEN -

Bruiloft!

Wanneer u gaat trouwen moet het totaal plaatje natuurlijk helemaal compleet zijn en kloppen.

Want naast een mooie trouwjurk, trouwboeket, trouwauto, ringen, fotograaf etc. hoort daar natuurlijk ook bruidsnagels, bruidsmake-up en bruidskapsel bij. 

Hierbij kan ik het totaal plaatje compleet maken.

Bruidsnagels
Wanneer u gaat trouwen moet het totaal plaatje natuurlijk helemaal compleet zijn. Want naast een mooie bruidsjurk, bruidsboeket, ringen, fotograaf etc. horen daar natuurlijk ook bruidsmake-up, bruidskapsel en bruidsnagels bij.

Wanneer u bij mij in de salon komt voor bruidsnagels, bespreken we van te voren al uw wensen. Ook op het gebied van bruidsnagels is alles mogelijk. Van natuurlijke nude tinten, met of zonder parelmoer of juist een mooie French Manicure (wit randje).

Bruidsmake-up
Wanneer u ervoor kiest dat ik uw bruidsmake-up mag verzorgen gaan we samen kijken wanneer we de proefsessie inplannen. Dit is meestal 1 tot 3 weken voor de bruiloft.

Proefsessie
Bij de proefsessie gaan we al uw wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij u past. De proefsessie is bij mij in de salon. Ook bespreken we dan de wensen op uw bruiloft, qua tijdstip, locatie etc.

We zijn pas echt klaar met de proefsessie als U tevreden bent! Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik uw Bruidsmake-up verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat U helemaal klaar bent voor de mooiste dag van uw leven.

Make-up daggasten
Ook kan ik op de dag van de bruiloft de daggasten voorzien van een mooie make-up.

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak

Maandag
08:00 – 17:00
18:30 – 22:00
Woensdag
08:00 – 17:00
Donderdag
08:00 – 1700

Adres

Ayfer Hulsbergen
Bakkerslaan 2A
7955 AD  IJhorst

Telefoon: 06 30 24 22 89

E-mail: info@ayferhulsbergen.nl

Informatie

© 2021 alle rechten voorbehouden
www.patrixweb.nl